Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کانون وکلای استان مرکزی گفت: کانون وکلا بازوی عدالتخواهی و توسعه قضایی کشور است، اما علیرغم ظرفیت های موجود، آنگونه که شایسته است به آن توجه نمی‌شود.

احمد صالحی عصر روز سه‌شنبه پنجم اسفند در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: کانون‌های وکلا انجمن‌های غیررسمی و مستقلی هستند که در هر کشوری تشکیل می‌شوند تا سه اقدام اعطای صلاحیت و وکالت دادگستری، حمایت از وکلای عضو و نظارت بر عملکرد وکلای عضو خود را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانون وکلا موسسه ای مستقل و دارای شخصیت حقوقی است که در برخی مراکز استان‌ها تشکیل می‌شود.

وی افزود: بر اساس قانون، استقلال دادن پروانه وکالت به داوطلبان واجد شرایط قانونی، نظارت بر اعمال وکلا، رسیدگی به تخلفات انتظامی وکلا و فراهم کردن وسایل پیشرفت علمی و عملی وکلا از جمله وظایف کاون وکلاست. فعالیت در کانون وکلا در تمامی بخش‌ها رایگان بوده و کانون وکلا بازوی عدالتخواهی و توسعه قضایی کشور است اما علیرغم ظرفیت های موجود، آنگونه که شایسته است به آن توجه نمی‌شود.

رئیس کانون وکلای استان مرکزی تصریح کرد: وکلای کانون با تمام ظرفیت و توان، خدمات تخصصی و مشاوره‌ای را به صورت رایگان ارائه کرده و از هیچ خدمتی دریغ نمی‌کنند، اما متاسفانه آنگونه که شایسته این افراد است به آنها توجه نمی‌شود و علیرغم این تلاش‌ها گاها مشکلات و چالش‌هایی از سوی نهادهای دولتی و غیردولتی برای آنها ایجاد می‌شود که زمان زیادی برای رفع آنها از سوی کانون صرف می‌شود.

صالحی با بیان اینکه وکلای کانون در دادگاه و شورای حل اختلاف روزانه ۵۰ خدمت و ماهانه هزار مشاوره را به صورت رایگان ارائه می‌دهند، گفت: از اسفند سال گذشته تا به امروز که حدود یکسال می‌گذرد، کانون وکلا ۹۰۰ پرونده تسخیری و ۲۱ پرونده معاضدتی برای افراد فاقد توانایی مالی داشته است و در کانون وکلای استان مرکزی ۴۰۰ وکیل عضویت دارند.

وی اضافه کرد: در کانون وکلای استان ۲۸۰ وکیل آقا و ۱۲۰ وکیل خانم عضو هستند و در حال حاضر ۶۷ کارآموز آقا و ۴۱ کارآموز خانم نیز فعالیت می‌کنند.

رئیس کانون وکلای استان مرکزی با اشاره به راه اندازی یک سایت جهت ارائه خدمات مشاوره‌ای، پیشنهادات حقوقی و قانونی و معرفی وکلا افزود: این سایت در راستای کارآفرینی به صورت رایگان برای نخستین بار در کشور ظرف سه ماه آینده رونمایی خواهد شد.

صالحی اضافه کرد: کانون وکلا با هزینه خود اداره شده و بار مالی برای دولت ندارد و تنها دغدغه وکلای این کانون، استقلال است. انتظار می‌رود نهادهای مربوطه در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند ولی حدود ۱۵ سال است که برخی، از طریق وضع قوانین سعی در تضعیف این کانون دارند که اقدام نامناسبی است.

برای تامین امنیت وکلا هیچ گامی برداشته نشده

نائب رئیس کانون وکلای استان نیز در این نشست با اشاره به جای خالی روز وکیل در تقویم اظهار کرد: در سطح کشور ۷۰ هزار وکیل برای دفاع از حقوق مردم خدمت می‌کنند، اما جای خالی نامگذاری یک روز به نام وکیل احساس می‌شود. تنها دغدغه وکلا حفظ و صیانت از استقلال است که برخی به غلط توسط دولتمردان و مجلسیان و قوه قضائیه در اظهار نظرات استقلال را به معنای جزیره‌ای عمل کردن تلقی می کند و بر این باورند که استقلال به معنای عدم حرف شنوی از حاکمیت است.

علی سهراب‌پور افزود: علیرغم وکیل در موضع دفاع همچون قاضی منزلت بالایی دارد، اما برای تامین امنیت وکلا هیچ گامی برداشته نشده و متاسفانه شاهد حوادث تلخی همچون تهدید و قتل وکلا هستیم که نمونه آن قتل یک کارآموز وکالت در کرمانشاه و تیراندازی به منزل یک وکیل در اهواز است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی وکیل استان مرکزی کانون وکلای استان مرکزی رئیس کانون وکلای استان توجه نمی شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر چهارشنبه در دهمین جشنواره جهادگران علمی و فناوری بسیج استان مرکزی اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است که برای تحقق آن توجه ویژه به ۲ رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش بنیان است.

وی افزود: گروهی که باید این فرمان و پرچم را راهبری و هدایت کند، بسیجیان هستند چرا که بسیج معجزه امام راحل و دستاورد مهم انقلاب اسلامی است.

استاندار مرکزی با اشاره به اینکه سال گذشته دانشگاه اراک جز ۱۰ دانشگاه برتر کشور شناخته شده است، افزود: در حوزه فناوری برای تقویت، توسعه اقتصاد دانش بنیان، باید از ظرفیت جهادگران به عنوان کلید حل مشکلات کشور بهره گیری کرد.

وی تاکید کرد: در استان مرکزی آب سنگین، به ارزش هر کیلو ۸۰۰ دلار تولید می‌شود در حالی که نفت خام بشکه‌ای ۸۰ تا ۹۰ دلار به فروش می‌رسد، بر این اساس آب سنگین ظرفیت تولیدی ویژه ای در این استان محسوب می‌شود.

مخلص الائمه تاکید کرد: مسائل و مشکلات با کار زیاد حل نمی‌شود بلکه نیازمند اقدام جهادی است که در این راستا تمام ظرفیت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار مرکزی گفت: بدون تردید ظرفیت‌های جمهوری اسلامی به مراتب بیش از مشکلات است که می‌توان با تعامل و هم‌افزایی تمام ارگان‌ها بر مسائل و مشکلات غلبه کرد در غیر این صورت نوعی نقص در عملکرد و بروکراسی اداری وجود دارد.

وی اقتصاد نفتی را پاشنه اقتصاد کشور دانست و گفت: پیشرفت علم و فناوری و کلید حل مشکلات کشور و به تبع آن استان، نیازمند دانش‌بنیان کردن تولید است که با توجه به این مهم در کمترین زمان به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، دست می‌یابیم.

کد خبر 6100541

دیگر خبرها

  • هاشمی: باید به استقلال وپرسپولیس کمک کرد تا از مسیرشان دور نشوند
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • امیر تتلو آزاد می‌شود؟/ وکیل مدافع تتلو : موکلم توبه کرده/ نوجوانان برای آزادی اش دعا می کنند
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • ‌وکلا در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • برگزاری نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی در بیرجند
  • گرانی پوشاک اسلامی از دغدغه‌های مردم شده است
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست