Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، جلیل مالکی روز چهارشنبه در آیین افتتاحیه کلینیک معاضدت حقوق شهروندی افزود: خرسندیم که امروز در کنار کمک‌های معاضدتی که در طول ۱۰۰ سال ارائه شده، امروز فصل جدیدی در ارائه خدمات معاضدتی کانون وکلای دادگستری مرکز با عنوان کلینیک معاضدت حقوق شهروندی آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: کانون وکلای دادگستری در طول ۱۰۰ سال حیات خود بی‌وقفه بخش عمده‌ای از فعالیت‌های خود را در اختیار کمک معاضدتی به شهروندان اختصاص داده و پا به پای افزایش مشکلات مردم خدمات خود را گسترش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مالکی اظهارداشت: روزانه حدود ۱۵ پرونده معاضدتی و ۷۰ مشاوره تلفنی در دفتر مرکزی کانون وکلای دادگستری مرکز پذیرش می‌شود و وکلا به صورت رایگان خدمات آنها را انجام می دهند.

۵۰ وکیل به کرونا مبتلا شدند
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: همچنین روزانه ۶۰۰ مورد کمک معاضدتی چهره به چهره در مجتمع های قضایی توسط وکلا کانون ها ارائه می‌شود و با شیوع کرونا یک لحظه هم در این ارائه خدمت وقفه نیافتاد و تعداد ۵۰ نفر از همکاران ما به کرونا مبتلا شدند.

مالکی درباره فعالیت کلینیک معاضدت حقوق شهروندی افزود: این کلینیک در ۶ بخش خدمات تخصصی خدمات خود را به اقشار آسیب‌پذیر ارائه می‌کند؛ بخش اول مربوط به حقوق زنان است و به دعاوی زنان پرداخته خواهد شد؛ بخش دوم به حقوق کودکان اختصاص دارد و به نحو ویژه به آسیب کودکان کار و آسیب‌دیده پرداخته خواهد شد؛ بخش سوم مربوط به معلولان است و در راستای ماده ۳۲ قانون حمایت از حقوق معاولان این بخش راه‌اندازی شد.

وی اضافه کرد: بخش چهارم، بخش تخصصی معاضدتی خشونت‌های خانگی است و برای اولین بار بابی باز شد که کمک‌های تخصصی در این خصوص انجام دهیم. بخش پنجم نیز بخش تخصصی معاضدتی انجمن‌های مردم‌نهاد است و بخش آخر بخش تخصصی معاضدتی محیط زیست است و به فعالان حقوق محیط زیست می‌پردازد که در این زمینه مشکلات فراوانی داریم که امیدواریم با ارائه خدمات این بخش به این مشکلات رسیدگی شود.

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز خاطرنشان کرد: متأسفانه تاکنون حتی یک ریال از دولت برای کمک‌های معاضدتی بودجه دریافت نکرده‌ایم و تنها رقم بودجه‌ای که در سال ۹۸ به معاضدت تخصیص یافت، دو میلیارد تومان بود که به قوه قضاییه دادند اما متأسفانه قوه قضاییه حتی این دو میلیارد را هم در اختیار ما قرار نداد.

وی افزود: در سال ۹۹ نیز ۱۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که متأسفانه یک ریال هم به دست ما نرسیده است؛ در واقع خدمات معاضدت با ایثارگری همکاران ما در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

مالکی گفت: البته ارائه این خدمات در صدا وسیما انعکاسی ندارد و به نظر من هیچ نهادی به اندازه کانون وکلا به جامعه کمک نکرده است و به اطلاع مردم نمی‌رسد.

به گزارش ایرنا، کلینیک معاضدت حقوق شهروندی با حضور جلیل مالکی رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز، جعفر کوشا رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری، حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، اسماعیل حسن زاده رئیس حوزه ریاست دادگستری تهران، محمود عباسی معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری و جمعی از وکلا و حقوقدانان افتتاح شد.

برچسب‌ها دادگستری حقوق شهروندی کانون وکلای دادگستری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری حقوق شهروندی کانون وکلای دادگستری دادگستری حقوق شهروندی کانون وکلای دادگستری اخبار کنکور کانون وکلای دادگستری مرکز کانون وکلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی۵۰۰ نفر از اهالی روستای فیروزآباد شهرستان چهاربرج از خدمات درمان تخصصی جمعیت هلال احمر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حمید محبوبی؛مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت:تیم های درمان تخصصی (BHCU) معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی، به مناسبت هفته هلال احمر در روستای فیروز آباد شهرستان چهاربرج مستقر و خدمات بهداشتی، درمانی و توانبخشی را به صورت رایگان به مردم شریف این روستا ارئه کردند.

وی در تشریح این مانور  گفت: جمعیت هلال استان آذربایجان غربی بااستفاده ازظرفیت تیم بهداشت و درمان اضطراری به استعداد ۲۰ نفر از پزشکان داوطلب فوق تخصص، متخصص، عمومی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، مراقبت از مادر وکودک، روانشناس و تغذیه این مانور را باموفقیت عملیاتی کرد. 

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: این مانور به مدت یک روز اجرا و در این مدت علاوه بر خدمات امدادی ، خدمات درمانی اعم از ويزيت پزشکان فوق تخصص، متخصص و عمومی، خدمات بهداشتی و دندانپزشکی ارائه و داروهای تجویزی نیز بااعتباری بالغ بر ۲۰ میلیون تومان به صورت رایگان در اختیار مردم منطقه قرار گرفت.

وی همچنین حضور پزشکان داوطلب جمعیت هلال احمر استان جهت خدمت رسانی رایگان به مردم منطقه را از اقدامات موثر جمعیت هلال احمر در تسکین آلام بشری دانست و از همه داوطلبان،امدادگران،و جوانان جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی در خدمت رسانی به مردم شریف فیروزآباد تقدیر و از میزبانی جمعیت هلال احمر شهرستان میاندواب و چهاربرج قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • ‌وکلا در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • بهره مندی۵۰۰ نفر از اهالی روستای فیروزآباد شهرستان چهاربرج از خدمات درمان تخصصی جمعیت هلال احمر
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه